X

Op tocht met Peloton!

We zijn terug!

In 2022 kan je opnieuw bij ons terecht van eind februari tot begin oktober om samen met ons de mooiste fietsplekjes in ons land te ontdekken. Altijd al eens die grote wielerklassieker willen rijden of kijk je er vooral enorm naar uit om je eigen fietskunsten en andere wielerliefhebbers beter te leren kennen? Bekijk hieronder alvast onze agenda en blokkeer je favoriete tocht alvast in de jouwe!

BEKIJK DE KALENDER 2022

KALENDER

(Scroll links/rechts)

 
Proximus Cycling Challenge
 
Continental Classics Tour
 
RVV Off-Road
 
Gordelfestival
Naam Plaats Datum Afstanden Inschrijven Website

Wil je op hoogte blijven van onze events? Laat je emailadres dan hier achter.

PELOTON CAFE

Peloton. Het nieuwe fietsen.Centrum Ronde van Vlaanderen is hét Centrum voor wielertoeristen en daar mag Peloton niet ontbreken.

Kom nagenieten van je tocht, plannen smeden voor een nieuwe, of gewoon lekker genieten van een ontbijt, lunch of diner.

Kopman of knecht, klimmer of spurtbom, Flandrien of niet, iedereen welkom!

Markt 43, 9700 Oudenaarde

Maandag:  10.00u - 18.00u*
Dinsdag:  10.00u - 18.00u*
Woensdag:  10.00u - 18.00u*
Donderdag:  10.00u - 18.00u*
Vrijdag:  10.00u - 18.00u*
Zaterdag:  10.00u - 18.00u*
Zondag:  10.00u - 18.00u*
*openingsuren keuken: 11u30 - 14u30

VOORBEREIDING

Gezondheid

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.


Meer informatie over gezondheid & sporten vind je .

 

Sporten is leuk, gezond en voor de meeste mensen zeer veilig. Sommige personen hebben echter een verhoogd risico op problemen tijdens de fysieke activiteit, waardoor extra medische opvolging mogelijks is aangewezen. Als je voldoet aan één of meerdere van onderstaande condities, dan is het raadzaam om contact op te nemen met je arts of een sportmedische keuring te ondergaan vooraleer je meer of intensiever gaat sporten:

  • Je neemt medicatie ter behandeling van hoge bloeddruk, hart- en vaatziekte, longziekte
  • Je hebt ooit last gehad van hoesten, kortademigheid of andere ademhalingsstoornissen tijdens of na inspanning of je lijdt aan asthma
  • Je hebt de afgelopen 5-10 jaar gerookt of je bent nog niet langer dan 6 maanden gestopt met roken na een periode van 5-10 jaar
  • Je hebt een hoge bloeddruk en/of een verhoogde cholesterolwaarde
  • Je bent flauwgevallen of duizelig geworden tijdens of na een inspanning
  • Je hebt ooit hartkloppingen, ritmestoornissen of pijn in de bortstreek gehad tijdens of na het sporten of men heeft je ooit verteld dat je een hartgeruis hebt
  • Een familielid, jonger dan 55 jaar is plots gestorven wegens gezondheidsproblemen (hart- en vaatziekte, wiegedood)
  • Je hebt problemen met de lever, nieren of schildklier, diabetes

The essential Guide for cycling in Flanders


Cycling in Flanders

Cycling in Flanders is een project van Toerisme Vlaanderen om de buitenlandse wielertoerist te overtuigen om minstens 1 maal in zijn leven een kasseihelling onder zijn/haar wielen te schuiven.

Wil je meer weten?

www.cyclinginflanders.cc

Cycling Vlaanderen, partner van Peloton

Cycling Vlaanderen

Zonder zorgen op pad met een volledige sportverzekering en pechbijstand? Kortingen op toertochten, wedstrijden en bij partners van Cycling Vlaanderen? Word vandaag nog lid van Cycling Vlaanderen, de enige officieel erkende en gesubsidieerde wielerfederatie van Vlaanderen! Vanaf 28 euro per jaar geniet je van al deze voordelen!

Meer info

CONTACT

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in uw ervaring van ons evenement. Wij horen graag uw opmerkingen, reacties of ideeën. Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar uw reactie.

ORGANISATIE & PERS

We Ride NV - Peloton
Ottergemsesteenweg Zuid 808
9000 Gent
België

BE 0687797702

Algemene voorwaarden

Peloton