X

Op tocht met Peloton!

We zijn terug! Onze Pelotontochten draaien terug op volle toeren en onze agenda is weer helemaal aangevuld. Je kan er dus opnieuw op uit met ons om België, je eigen fietskunsten en andere wielerliefhebbers beter te leren kennen. Bekijk snel onze agenda en blokkeer je favoriete tocht alvast in de jouwe!

BEKIJK DE KALENDER 2021

KALENDER

(Scroll links/rechts)

 
Proximus Cycling Challenge
 
Etixx Classics Tour
 
Continental Flanders Series
 
Gordelfestival
Naam Plaats Datum Afstanden Inschrijven Website

Wil je op hoogte blijven van onze events? Laat je emailadres dan hier achter.

PELOTON CAFE

Peloton. Het nieuwe fietsen.Centrum Ronde van Vlaanderen is hét Centrum voor wielertoeristen en daar mag Peloton niet ontbreken.

Kom nagenieten van je tocht, plannen smeden voor een nieuwe, of gewoon lekker genieten van een ontbijt, lunch of diner.

Kopman of knecht, klimmer of spurtbom, Flandrien of niet, iedereen welkom!

Markt 43, 9700 Oudenaarde

Maandag:  10.00u - 18.00u*
Dinsdag:  10.00u - 18.00u*
Woensdag:  10.00u - 18.00u*
Donderdag:  10.00u - 18.00u*
Vrijdag:  10.00u - 18.00u*
Zaterdag:  10.00u - 18.00u*
Zondag:  10.00u - 18.00u*
*openingsuren keuken: 11u30 - 14u30

Logo Peloton Cycling Team

Het nieuwe fietsen - Ervaar de beleving - Deel de passie - #RideWithUs

Peloton dat is de Proximus Cycling Challenge, de Etixx Classics Tour en de Continental Flanders Series.
Peloton dat is samen stoempen op de pedalen, nieuwe wegen ontdekken, afzien, nagenieten.... Maar Peloton dat is ook ons Peloton Cycling Team!

Het Peloton Cycling Team wil gepassioneerde fietsers zoals jij, ongeacht jouw conditieniveau, samenbrengen en laten genieten van wat ons dierbaarst is: onze koersfiets!

Het Peloton Cycling Team biedt jou de kans om deel uit te maken van het grootste recreatieve wielerpeloton van het land.

Het Peloton Cycling Team zorgt ook voor ontmoetingen met eensgezinden, zowel online als offline. Bijvoorbeeld in ons Peloton Café in Oudenaarde. Of waarom niet ietsje verder, zoals in ons Peloton hotel in Bormio aan de voet van de Passo Dello Stelvio?

VOORBEREIDING

Gezondheid

De organisator raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men fysiek niet goed voorbereid is. Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en/of het tempo dat je je lichaam wil opleggen. Wie prestatiegericht en aan hoge intensiteit wil sporten, laat zich best jaarlijks controleren door een (sport-)arts.

Het voorleggen van medische attesten is niet verplicht. Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij meekrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt dienaangaande geen verantwoordelijkheid.


Meer informatie over gezondheid & sporten vind je .

 

Sporten is leuk, gezond en voor de meeste mensen zeer veilig. Sommige personen hebben echter een verhoogd risico op problemen tijdens de fysieke activiteit, waardoor extra medische opvolging mogelijks is aangewezen. Als je voldoet aan één of meerdere van onderstaande condities, dan is het raadzaam om contact op te nemen met je arts of een sportmedische keuring te ondergaan vooraleer je meer of intensiever gaat sporten:

  • Je neemt medicatie ter behandeling van hoge bloeddruk, hart- en vaatziekte, longziekte
  • Je hebt ooit last gehad van hoesten, kortademigheid of andere ademhalingsstoornissen tijdens of na inspanning of je lijdt aan asthma
  • Je hebt de afgelopen 5-10 jaar gerookt of je bent nog niet langer dan 6 maanden gestopt met roken na een periode van 5-10 jaar
  • Je hebt een hoge bloeddruk en/of een verhoogde cholesterolwaarde
  • Je bent flauwgevallen of duizelig geworden tijdens of na een inspanning
  • Je hebt ooit hartkloppingen, ritmestoornissen of pijn in de bortstreek gehad tijdens of na het sporten of men heeft je ooit verteld dat je een hartgeruis hebt
  • Een familielid, jonger dan 55 jaar is plots gestorven wegens gezondheidsproblemen (hart- en vaatziekte, wiegedood)
  • Je hebt problemen met de lever, nieren of schildklier, diabetes

The essential Guide for cycling in Flanders

Cycling in Flanders

Cycling in Flanders is een project van Toerisme Vlaanderen om de buitenlandse wielertoerist te overtuigen om minstens 1 maal in zijn leven een kasseihelling onder zijn/haar wielen te schuiven.

Wil je meer weten?

www.cyclinginflanders.cc

Cycling Vlaanderen, partner van Peloton

Cycling Vlaanderen

Fietsen over een typisch Vlaams parcours: bochtig, hoog en laag, onder en boven. Dat is waar Cycling Vlaanderen voor staat! Sluit je aan bij Peloton Cycling Team en laat je verrassen door de vele voordelen die je ontvangt als lid! Leden van Peloton Cycling Team worden automatisch lid van Cycling Vlaanderen, inclusief alle voordelen.

CONTACT

Wij zijn als organisator uiteraard zeer geïnteresseerd in uw ervaring van ons evenement. Wij horen graag uw opmerkingen, reacties of ideeën. Vul het onderstaande formulier in. Wij kijken alvast uit naar uw reactie.

ORGANISATIE & PERS

We Ride NV - Peloton
Ottergemsesteenweg Zuid 808
9000 Gent
België

BE 0687797702

Algemene voorwaarden

Peloton